Hírek, újdonságok
2016.04.25 11:03

Mászható műanyag vízóraakna 1.

 

Az akna általános jellemzői

A mászható átfolyásmérő-fogadó akna abból a célból készült, hogy kielégítse a vízművek és a lakosság azon igényét, hogy egy gyorsan, könnyen, egyszerűen telepíthető, környezetbarát (anyagában 100%-ban újrahasznosítható), mászhatósága és belső méretei révén könnyű szerelési lehetőséget biztosító, illetve több mérő vagy almérő fogadása esetén gazdaságos megoldást biztosítson.

Fontos szempont volt még a geometriai kialakításból adódó megfelelő teherviselés (földterhelés, talajvíznyomás és gyalogos közlekedés hatásainak elviselése), illetve az elfagyás megakadályozása.

A termék karbantartást nem igényel, kétoldali vízzáróságot biztosít, korróziónak, vegyi hatásoknak minden elemében ellenáll. A beépített lépcsőelemek segítik a biztonságos lejutást.

Opcióként hőszigetelt, kulccsal zárható fedél is rendelhető. A termék megfelelő tehermentesítés esetén gépkocsi behajtó vagy terhelt útfelület alá is beépíthető.

Az akna hosszú élettartama csak akkor szavatolható, ha a tervezési előírások maradéktalanul betartják, így többletterhek és egyéb járulékos hatások nem lépnek fel.

 


     
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 
 


Webáruház készítés